KADROMUZ

Umut KUZU - Okul Müdürü

13/09/1972 yılında Siirt’te doğdu.İlk,Orta ve Lise öğrenimini Siirt’te tamamladı. Dicle Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji bölümünü bir müddet okuduktan sonra Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji bölümüne yatay geçiş yaptı.1996 yılında bu bölümden mezun olduktan sonra aynı yıl Fatih İlçesine Sınıf öğretmenliği görevine atandı. Milli Eğitim Bakanlığının bir çok Hizmetiçi Eğitim kurslarına katıldı. Bunlardan Kiliste yedek subay öğretmenlik görevini yaparken 9 ay süren İngilizce Eğitim Metodları kursunu başarıyla tamamladıktan sonra İngilizce öğretmenliği yeterliliğini kazandı.

* Ağustos 2000 yılında Fatih İlköğretim Okulunda Müdür yardımcılığı,

* Ocak 2003‘te aynı okulda Müdür Başyardımcılığı

*  Fatih İlköğretim Okulunda   3 yıl  Müdürlük

* Eylül 2007-Şubat 2009 yılları arasında Fatih-Hobyarlı Ahmet Paşa İlköğretim Okulunda 2 yıl Müdürlük ,

* Şubat  2009- Nisan 2014 tarihleri arasında Bakanlık onayı ile Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü,

*Nisan 2014-ocak 2015  tarihleri arasında İstanbul  İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube müdürlüğü görevlerini yapmıştır.

Fatih-Nişancı Mehmetpaşa İlkokulu Müdürü olarak görev yapmaktadır. En son Eğitim Yönetimi ve Denetimi Ana Bilim dalında yüksek lisansını tamamlamıştır. İngilizce,Arapça,Farsça dillerini bilmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

ALDIĞI ÖDÜLLER:

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesindeki çeşitli kurumlarda yaptığı görevlerde göstermiş olduğu başarılarından dolayı Kurum ve Mülki  amirleri tarafından ödüllendirilmiştir. 18 adet Teşekkür,8 adet Takdir, Bakanlıktan 1 adet Aylıkla Ödüllendirme belgesi,13 adet Başarı, Üstün Başarı ve Ödül belgesi olmak üzere toplam 40 adet belge ile taltif edilmiştir. ( MEBBİS’te kayıtlı )

KATILDIĞI HİZMETİÇİ KURSLAR

*Öğrenciyi Tanıma ve Psikojik Rehberlik kursu  (1 ay),

*İngilizce Eğitim Metodları Kursu  ( 9 ay),

*Bilgisayar kullanım yöntemleri kursu  (1ay),

*Toplam Kalite  Yönetimi kursu   (3 hafta),

*Öğretim yöntemleri  kursu   (1 hafta),

*İnternet Uygulamaları Eğt.Kursu (2 Hafta),

*Trafik-Çevre,Direksiyon kursu  (1 ay),

*Eğitim Psikolojisi semineri (1 Hafta),

*Eğitim Yönetimi Semineri  (1 ay ),

*İnsan Hakları ve Demokrasi Eğitimi Formatörlük Kursu,

*Okul Sağlığı semineri  (1 Hafta),

*Özel MTSK Semineri  (2 Hafta)

*Soruşturma teknikleri eğt.kursu ( 1 Hafta)

*Arapça Pratik Eğitim Metodları  Kursu (100 saat),

*Uluslararası proje haz.  Semineri.